(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Vepřové s koprovou omáčkou -malá obměna klasické koprovky
Potřebné ingredience
4 plátky z vepřové kýty,4 vejce vařená natvrdo,4 plátky anglické salniny,sůl,sádlo,asi 2 lžíce hl.mouky, 1 smetana na vaření,hrst sekaného kopru,na dochucení cukr,sůl a ocet
Postup přípravy
Plátky masa naklepeme,osolíme na každý dáme plátek anglické a 1 vařené vejce-zabalíme a sepneme párátky.(nebo nití).V kastrole rozehřejeme asi 2 lžíce sádla a závitky ze všech stran osmahneme.-podlijeme vodou a dusíme pod poklicí doměkka.Pak je vyndáme(vyndám z nich párátka).Šťávu zahustím hl.moukou-zaliji vodou a provařím.Nakonec přidám nasekaný kopr,zaliji smetanou a dochutím solí,cukrem a octem.PZ výborné jsou z bramborem ale i s houskovým knedlíkem
připravené plátky masa
závitky osmahneme z obou stran
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
apasionata
(upraveno)
16. 1. 2013, 22:07
teda dámy jak tohle může být chutné??? odkdy se koprovka dělá na sádle?? základem koprovky je bešamel který se dělá z másla a mouky a ještě jedna věc-jak může ta omáčka být jedlá když v mase je anglická slanina která chut toho masa*hodí* úplně jinam??? to je fakt neskutečné co někdo vymyslí za blafy
Michaela73
(upraveno)
17. 1. 2013, 7:07
@apasionata
Co kdyby jste to nejdrive uvarila, ochutnala a pak bude případná kritika konstruktivní, madam?
kekina
(upraveno)
17. 1. 2013, 0:27
@apasionata
Ja do ptacku taky davam vejce a slaninu
moncunik
(upraveno)
25. 2. 2012, 14:59
vynikajici a moc chutne
Ledura
(upraveno)
22. 2. 2012, 22:10
chalupnicka
(upraveno)
23. 2. 2012, 12:25
@Ledura
Děkuji Leni